Baillsund Bluesklubb

Baillsund Bluesklubb

post@baillsund-bluesklubb.no

Besøksadresse: Fastingkjelleren
KRISTIANSUND

HØSTBLUES I BRYGGERIET!

ArrangementOpprettet av Rune Lindquist 24 sep., 2008 22:03:07

Blog Image

Høsten og mørketida er over oss, og det er tid for blues igjen! Baillsund Bluesklubb inviterer på nytt til FredagsJam 26. september i bryggeriet på Tahiti-Brygga. Byens garvede musikere har tålmodig ventet på at Donna Bacalao, Sissel Kyrkjebø, Kjetil Bjerkestrand og de andre har fått boltre seg ferdig på scenene i byen, men nå er utstyret rigget på brygga og alt klart for en bluesaften med både tidligere og nye aktører.

Blog Image

Pål Kristiansen i bluesklubben bekrefter at han har vært i kontakt med gode musikere som ikke tidligere har deltatt på disse tilstellingene, så i fredag kan det dukke opp flere overraskelser i bryggeriet ut over kvelden. Den faste stammen fra bluesmiljøet i byen vil selvfølgelig også være tilstede.

Bluesklubben arrangerer FredagsJam hver siste fredag i måneden, og i oktober vil det samtidig med jammen også bli avholdt konsert med Bent Patey.

Alle er velkommen – med eller uten instrument! Tar du med gitaren, bassen, munnspillet eller trommestikkene dine, så kommer du selvfølgelig inn gratis! Blues i bryggeriet er blitt månedens høydepunkt for mange, og leder i vi oppfordrer alle blueselskere til å ta turen over til Tahiti-Brygga fredag kveld!  • Kommentarer(0)//www.baillsund-bluesklubb.no/#post13