Baillsund Bluesklubb

Baillsund Bluesklubb

post@baillsund-bluesklubb.no

Besøksadresse: Fastingkjelleren
KRISTIANSUND

Fredag 26. desember på DØDELADEN kommer....

ArrangementOpprettet av Pål Kristiansen 11 nov., 2008 19:34:05


JT LAURITSEN & BUCKSHOT HUNTERS

Blog Image

Ble startet i 1991 av JT, og innholdt over en periode bla musikere som, Vidar Busk, Palle Wagnberg, Frode Larsen og Per Eriksen.
I 1995 utga de sin første innspilling, med tittelen ”Buckshot Hunters”, albumet solgte bra og la grunnlaget for en utstrakt turnevirksomhet og nye innspillinger.

Bandet består i dag av:
Jan Tore Lauritsen; vokal, trekkspill, munnspill
Arnfinn Tørrisen; gitar
Stina Stenerud, vokal
Atle Rakvåg, bass, vokal
Jon Grimsby, trommer
Iver Olav Erstad, Hammond B3, piano

Bandets spicy mix av Blues, Rock`n Roll og Soul, ispedd en dash Zydeco & Tex-Mex, gjør at fleste har vondt for å sitte stille under deres opptreden.

Over mange år har bandet turnert over hele Scandinavia, og til så fjerne plasser som Svalbard og Australia, og blitt like godt mottatt overalt.
Gjør deg selv en tjeneste, dette må du oppleve live!

Før JT Lauritsen & Buckshot Hunters entrer scenen, så spiller byens unge helter The Joyful Company Band som består av Steinar Glas, Magnus Thue Stokstad, Per Erik Ersvik og Yngve Nordskag. Dette er et spennende og lovende band som har sitt utspring fra musikklinja ved Atlanten videregående skole.

Siste: Billy Gibson kommer også!
Blog ImageMunnspilleren og sangeren fra Mephis kommer med direktefly fra USA til Dødeladen for å delta på arrangementet. Han er ikke bare kjent for sin genuine måte å traktere bluesharpa, men han er også en glimrende entertainer og sanger! Billy Gibson har en dyp forståelse for bluesen - noe som gjenspeiles i musikken.

Sjelden har Baillsund Bluesklubb kunnet tilby et bedre bluesarrangement smiley


Entre for medlem 200,- for ikke-medlem 250,-

HUSK GRATIS SUNDBÅT HJEM!!!  • Kommentarer(0)//www.baillsund-bluesklubb.no/#post15