Baillsund Bluesklubb

Baillsund Bluesklubb

post@baillsund-bluesklubb.no

Besøksadresse: Fastingkjelleren
KRISTIANSUND

Harald Nerland fyller 60-år fredag 27. februar og markeres på Dødeladen!

ArrangementOpprettet av Per Dagfinn Fagerli 24 feb., 2009 19:17:48

Baillsund Bluesklubb ønsker å markere den store dagen til en av byens største blues- og rockelegender. Den evig unge Harald Nerland som var en av de første store lokale heltene innen det aktive musikkmiljøet på 1960-tallet, vil bli hyllet av tidligere samarbeidspartnere og andre lokale musikere.
Bildet inneholder fra venstre John Storvik, Harald Nerland og Stian Aune. Jubilanten i midten!

Bluesklubben har de siste årene hatt jam på Dødeladen eller i Tahiti-Brygga siste fredagen i måneden, og denne gangen passet det inn med markeringen av Harald sin bursdag. Den faste stammen fra bluesmiljøet vil selvfølgelig være tilstede, og vi håper at så mange som mulig av publikum som har opplevd jubilanten på scenen gjennom flere tiår også vil stille opp for å skape stemning omkring arrangementet, sier Trond Jonassen i bluesklubben.

Det er på disse kveldene med dugnad fra byens musikere at bluesklubben får økonomisk grunnlag til å kunne ta inn kjente artister 3 - 4 gang i året. Tar du med deg gitaren, bassen, munnspillet eller trommestikkene dine, så kommer du selvfølgelig inn gratis!

Inngangsbillett: kr. 50,-

  • Kommentarer(0)//www.baillsund-bluesklubb.no/#post18

JAM PÅ DØDELADEN!

ArrangementOpprettet av Per Dagfinn Fagerli 30 jan., 2009 12:02:06

Fredag 30. januar er siste fredag i denne måneden, og selvfølgelig er det JAM på Dødeladen!

Pål Kristiansen og Tonne Jonassen presenterer et spennende kobbel av lokale musikere. Men har du lyst til å stille på scenen, så ta med gitaren, bassen, munnspillet eller trompeten og ta turen til Tahiti. Uansett vil det bli en uforglemmelig aften!

Billetten koster kun kr. 50,-. Bidrar du på scenen, så kommer du selvsagt inn gratis!

  • Kommentarer(0)//www.baillsund-bluesklubb.no/#post17