Baillsund Bluesklubb

Baillsund Bluesklubb

post@baillsund-bluesklubb.no

Besøksadresse: Fastingkjelleren
KRISTIANSUND

Se bilder fra Smølaturen

ArrangementOpprettet av Rune Lindquist 19 des., 2007 11:30:56

Blog Image
Klikk bildet for å se hele fotoalbummet .......................................

På høsttur til Smøla!

Lørdag 3. november 2007 pakket tjuefire bluesentusiaster sekken og reiste fra byen og ut til Smøla. Det var de to lokale gruppene Tahiti Bluesband og Bolga Bluesband sammen med de mest ivrige medlemmene i klubben. Her skulle det misjoneres overfor et musikkelskende publikum, som kanskje i liten grad tidligere hadde hatt kontakt med blues og roots. Turen var også en kulturell gjenvisitt da Smøla-bonan flere år har klart å fylle byens storstue tre ganger i forbindelse med årlige musikalske besøk i byen! Styret i klubben hadde i forkant sørget for å få opptrykt tilstrekkelig med plakater og annonse var på plass på førstesida av Nordvestnytt som dekker området. Kanskje var dette redningen for en slunken klubbkasse?

Men hvor ble det av bonan ......? Kun enogtjue innfødte møtte opp på arrangementet og byfolket var i flertall ute på Smøla Sjøfiskesenter. Men redaktøren i Nordvestnytt møtte opp for å dekke konserten - og hvilken artikkel kom i lokalbladet! Under overskriften "Celebert blues-besøk" fikk vi en hel side med bilder og kjempebra omtale av arrangementet! Vi skylder å gjøre oppmerksom på at GPR Powertrio fra Smøla med Per Morten Svendsen, Gunnar Nordheim og Roger Aure stilte opp solidarisk under mottoet "By og land - hand i hand!", og da var vi 24-24 på konserten som i håndball ville gitt uavgjort.

Det ble heller ikke denne gangen noe økonomisk suksess for klubben - men med den positive omtalen vi fikk i lokalavisa, så var ikke vår misjonærtur til Smøla forgjeves! Vi som var tilstede hadde sammen med redaktøren i Nordvestnytt en herlig aften!  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.